Izvor: Blic, 23.Jan.2024, 00:31

"PRIMORAN SAM DA SLUŠAM PUTINOVOG PEVAČA" Kritičar Kremlja progovorio o agoniji u zatvoru i otkrio šta ga budi svakog jutra: "Prvo ruska himna, pa..."

Opozicionar i kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji se nalazi na izdržavanju višedecenijske zatvorske kazne, pored prethodnih pritužbi da je trovan, fizički napadnut i lišen adekvatne medicinske nege, izjavio je danas da je svakog jutra primoran da u 5 sati sluša pro-putinovskog pop pevača.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„Primoran sam da slušam Putinovog pevača svako jutro u pet sati“: Aleksej Navaljni otkrio jutarnje rutine u arktičkom zatvoru

Izvor: Danas, 23.Jan.2024

Zatvoreni ruski opozicionar Aleksej Navaljni požalio se da je trovan, napadnut i lišen odgovarajuće medicinske nege, ali je ove nedelje otkrio da se suočio sa novim izazovom: primoran je da sluša proputinovsku pop pevača svakog jutra u 5 ujutro, prenosi Gardijan.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.