Izvor: Blic, 02.Avg.2023, 16:21

PRIJAVA ZA OCA KOJI JE SINU DAO DA POPIJE SONU KISELINU! Muškarac iz Pirota se tereti za pokušaj ubistva, po izlasku iz bolnice ZAVRŠIO U PRITVORU

Protiv M.J. (28) iz Pirota, koji je 3 .jula ove godine na mestu zvanom "vašarište" u okolini tog grada dao dvogodišnjem sinu da popije sonu kiselinu a nakon toga i sam popio to otrovno, korozivno, sredstvo, podneta je krivična prijava zbog pokušaja ubistva, potvrđeno je "Blicu" u Policijskoj upravi u Pirotu. Kako naš list saznaje, osumnjičenom ocu je nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Pirotu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Pirotu odredio jednomesečni pritvor tako da je nakon okončanog lečenja u Kliničkog centra u Nišu, prebačen u pritvorsku jedinicu Kazneno-popravnog zavoda u Nišu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.