Izvor: Blic, 19.Apr.2023, 15:18

"PREVARILI NACIJU" Osvanuo snimak Zvezdana i Ane, bivši partneri SREĆNI I ZAGRLJENI: "Kad se završe časovi glume", sve je samo deo taktike?

Iako je javna prevara Zvezdana Slavnića i ljubavni trougao između njega, njegove ljubavnice Anđele Đuričić i njegove bivše supruge Ane Ćurčić mesecima unazad glavna tema u "Zadruzi 6", pojavio se snimak koji pokazuje da stvari nisu onakve kakvim ih javnosti predstavljaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ana Ćurčić se GUŠILA U SUZAMA, Zvezdan se slomio pred njom: Njeni urlici odzvanjali imanjem, on priznao: "Nikada nisam prestao da te VOLIM"

Izvor: Blic, 19.Apr.2023

Odnos Zvezdana Slavnića i njegove bivše nevenčane supruge Ane Ćurčić iz dana u dan sve je gori, a oni su se sada slomili i ronili suze u "Zadruzi".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.