Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 21:05

PRETNJA KASAPLJENJA MAČETOM MOTIV UBISTAVA U FUTOGU Sukob dve grupe mladića trajao godinama: "Rekli su da ovaj put neće omašiti"

Nakon jučerašnjeg brutalnog ubistva Nikole Š. (19) i Miloša M. (20) koje je, kako se sumnja, u Futogu u automobilu izrešetao pištoljem N. L. (23), a potom priznao to krivično delo, istraga je povela u pravcu pretnji pokojnika koje su uputili osumnjičenom za ubistvo, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRITVOR VINOVNICIMA DVOSTRUKOG UBISTVA U FUTOGU Sutra sahrana ubijenih Nikole i Miloša, a evo kako su se ubica i saučesnici branili i koja kazna im preti

Izvor: Blic, 27.Avg.2023, 11:35

Četvorici mladića N. L. (23), D. D. (24), O. R. (21) i B. G. (26) osumnjičenih su za pucnjavu u Fruškogorskoj ulici u Futogu u noći između četvrtka i petka kada su ubijeni Nikola Š. (19) i Miloš M. (20), saslušani su sinoć u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu a kako saznaje "Blic" oni...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.