Izvor: Blic, 06.Maj.2023, 14:39

PRETIO UBISTVOM 30 OSOBA Maloletnik iz Niša uhapšen zbog širenja panike u Nišu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Nišu uhapšen maloletnik koji je na Instagramu pretio da će pobiti više od 30 ljudi

Izvor: Danas, 06.Maj.2023

Pripadnici Policijske uprave Niš uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz tog grada zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

Nastavak na Danas...

U Nišu uhapšen sedamnaestogodišnjak koji je objavio na instragramu da će u tom gradu biti ubijeno trideset osoba

Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2023

NIŠ..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog..tužilaštva u tom gradu , uhapsili su sedamnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog..postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštila je policija...Sumnja se da je on, juče,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.