Izvor: Blic, 21.Okt.2020, 11:28

PRETILI MU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA I PORUKA NA BANDERAMA Šarac nigde nije išao bez PANCIRA, znao je da je META

Aleksandar Šarac (35), navodni bivši pripradnik bande "Pink panter", prećeno je nedeljama pre pucnjave koja se dogodila u subotu popodne na parkingu tržnog centra na Novom Beogradu, a očigledno je da se on plašio za svoju bezbednost budući da je imao pancir na sebi kada je ranjen. Međutim, napadač je to znao i pucao mu je u glavu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRETILI MU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA I PORUKA NA BANDERAMA Šarac nigde nije išao bez PANCIRA, znao je da je META

Izvor: Press, 21.Okt.2020

Aleksandar Šarac (35), navodni bivši pripradnik bande "Pink panter", prećeno je nedeljama pre pucnjave koja se dogodila u subotu popodne na parkingu tržnog centra na Novom Beogradu, a očigledno je da se on plašio za svoju bezbednost budući da je imao pancir na sebi kada je ranjen. Međutim,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.