Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 06:43

"PRED BOŽIĆ JE IZNENADA DAO OTKAZ, POSTAO JE ČUDAN" Kolege Lava za kojeg se sumnja da je sa ženom ubio sinove otkrile ŠTA JE PRETHODILO TRAGEDIJI

Na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu u sredu su sahranjeni Martina P.S. i njeni sinovi dok su prisutni odajući poslednju poštu nastradalima među sobom pričali da je: "Za sve on kriv", misleći na Martininog supruga Lava, oca nesrećnih dečaka, sa kojim je izvršila samoubistvo skokom sa solitera u Novom Sadu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK! OTKRIVENO ŠTA JE PRETHODILO NOVOSADSKOJ TRAGEDIJI Reči kolege mladića bacaju NOVO SVETLO na ubistvo i samoubistvo koje je potreslo Srbiju: "Za sve je on kriv!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

Kolege oca ubice otkrile šta se desilo pre nezapamćene tragedije...Na lokalnom groblju u Bačkom Petrovcu u sredu su sahranjeni devojka i njeni sinovi dok su prisutni odajući poslednju poštu nastradalima među sobom pričali da je: "Za sve on kriv", misleći na supruga devojke, oca nesrećnih dečaka,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.