Izvor: Blic, 09.Dec.2022, 12:17

PREBOLESNO Unuk (19) i baka (76) glumili ljubavni par: Ljubili se u usta pred kamerama, objavili da ČEKAJU BEBU, a sve zbog ovoga

Neobičan par koji čine Milina Gata (76) i Đuzepe Dana (19) mesecima je intrigirao korisnike društvenih mreža i dok je većinu njihova ljubavna priča zgrozila, bilo je i onih koji nisu imali predrasuda prema jednoj ovakvoj vrsti veze. Oni će, čini se, najviše biti razočarani novim otkrićem.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BAKA (76) I NJEN DEČKO (19) ČEKAJU DETE?! Raskrinkana Tik tok senzacija! ISTINA JE BIZARNIJA NEGO ŠTO MOŽETE DA ZAMISLITE!

Izvor: Pančevac-online.com, 09.Dec.2022

Milina Gata ima 76 godina, a njen dečko Đuzepe Dana samo 19 i njih dvoje su se na društvenoj mreži TikTok sve vreme predstavljali kao ljubavni par. Nedavno su objavili i da čekaju svoje prvo dete i tako dodatno skrenuli pažnju na sebe, a video kojim otkrivaju pol deteta pregledalo je čak 88 miliona...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.