Izvor: Blic, 29.Mar.2023, 23:34

PRE ZLOČINA SNIMIO VIDEO I NAPISAO OPROŠTAJNU PORUKU Detalji horora u Hrvatskoj: Ubio oca, hteo i starijeg brata, pucao na policiju pa završio mrtav u reci

Porodična tragedija dogodila se u utorak uveče u Vinkovcima, gde su izgubljena dva života, a pravo je čudo i sreća što žrtava nije bilo više. Ante P. (22) prvo je u automobilu ispred njihove kuće usmrtio svoga oca Antuna P. (63), nakon čega je tražio i svoga starijeg brata verovatno s namerom da ubije i njega, a kad ga nije našao, pobegao je s mesta događaja i ubrzo ušao u okršaj i razmenu vatre s policijom, u kojem niko od policajaca nije povređen, ali je napadač ostao mrtav.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.