Izvor: Blic, 05.Maj.2023, 13:27

POZNATO STANJE RANJENIH U MLADENOVCU I U ŠKOLI NA VRAČARU Ministarka Grujičić: "Radilo je šest sala istovremeno, to se nije dogodilo od devedesetih. Ovo je velika tragedija"

Ministarka zdravlja Danica Grujičić obratila se javnosti na vanrednoj konferenciji povodom tragedija koje su zadesile Srbiju. U dva masakra ubijeno je 17, a ranjeno 20 ljudi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

GRUJIČIĆ O STANJU POVREĐENIH U PUCNJAVAMA: Svi životno ugroženi, herojski podvig lekara, radilo 6 sala istovremeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023

Ministarka zdravlja Danica Grujičić obratila se ispred Urgentnog centra...Ministarka zdravlja Danica Grujičić obratila se javnosti povodom strašne tragedije kod Mladenovca u kojoj je ubijeno osmoro, a ranjeno 14 ljudi, kao i masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar"...- Medicina nije zakazala. Veliki broj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.