Izvor: Blic, 23.Jun.2021, 14:45

POŽAR U NAUČNOM INSTITUTU SRBIJE U toku evakuacija radnika

U naučnom institutu za veterinarstvo Srbije, u prizemlju zgrade, u laboratoriji, iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do požara, evakuacija radnika i gašenje je u toku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lokalizovan požar u Institutu za veterinarstvo

Izvor: B92, 23.Jun.2021

Vatrorgasci su lokalizovali požar koji je izbio danas u Naučnom institutu za veterinarstvo Srbije, saopštio je MUP Srbije...Kako su iz MUP-a rekli za portal B92.net, dobili su dojavu u 14.05 sati...MUP je saopštio da u požaru nema povređenih, a 27 vatrogasaca sa devet vozila sada su na mestu požara...Kako...

Nastavak na B92...

Lokalizovan požar na Naučnom institutu za veterinarstvo

Izvor: N1 televizija, 23.Jun.2021

Požar koji je oko 14.05 izbio na na Voždovcu, u Naučnom institutu za veterinarstvo Srbije, lokalizovan je, saopštio je MUP Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.