Izvor: Blic, 26.Nov.2020, 20:29

POZADINA NAPADA ZORANE MIHAJLOVIĆ NA BAJATOVIĆA Zašto su napadi nove ministarke energetike na direktora Srbijagasa i njegove saradnike neiskreni i neprincipijelni

Samo ako krivična prijava koju je Ministarstvo energetike podnelo protiv Srbijagasa i još nekoliko povezanih preduzeća, zbog toga što nisu izabrali organe upravljanja u skladu sa Zakonom o javnim preduzećima, posluži da se u nekim sudskim postupcima ili mimo njih raspetlja klupko nezakonitih imenovanja i direktorovanja u javnim preduzećima i konačno počne primenjivati postojeći zakon, napadi Zorane Mihajlović na Dušana Bajatovića dobili bi neki smisao. U suprotnom, bila bi to samo još jedna smišljena medijska ujdurma obaranja ruku nove-stare ministarke i njenog „omiljenog direktora“, bez značaja za buduće poslovanje preduzeća koja su formirana da deluju u opštem interesu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.