Izvor: Blic, 24.Sep.2021, 14:57

POVREĐENO ČETVORO DECE Jezive scene u Zemunu: Aubotus izleteo iz krivine i uleteo u park u kome je bilo puno dece (FOTO)

Četovor dece i nekoliko odraslih osoba povređeno je u stravičnoj nesreći koja se dogodila u Zemunu, u Krajiškoj ulici 71a, kada je autobus na liniji 45 izleteo iz krivine i uleteo u igralište.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BLIC UŽIVO IZ ZEMUNA GDE SE DESILA STRAVIČNA NESREĆA Autobus uleteo u dečji pakrić, četvoro dece povređeno, uništeno igralište i automobili (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Sep.2021

U Zemunu se danas dogodila stravična nesreća kada je autobus na liniji 45 izleteo iz krivini i ulete u dečje igralište. Kako saznajemo u dečjoj bolnici u Tirošvoj, povređeno je četvoro dece, a među povrđenima ima i odraslih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.