Izvor: Blic, 17.Sep.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVEĆANJE ZARADA U PROMIL Evo koliko je zapravo država povećala plate u javnom sektoru

Ministar u Vladi Republike Srbije Siniša Mali istakao je da je odlučna ekonomska politika dovela do dobrih rezultata u budžetu i do većih prihoda, te da je želja da se taj novac vrati građanima kroz veće plate u javnom sektoru, jednokratna davanja penzionerima i dodatna investiciona ulaganja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siniša Mali: Plate u javnom sektoru rastu prosečno 9,6 odsto

Izvor: B92, 17.Sep.2019

Ministar u Vladi Republike Srbije Siniša Mali istakao je da je odlučna ekonomska politika dovela do dobrih rezultata u budžetu i do većih prihoda...Naveo je da je želja da se taj novac vrati građanima kroz veće plate u javnom sektoru, jednokratna davanja penzionerima i dodatna investiciona ulaganja..."Povećanje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.