Izvor: Blic, 29.Mar.2024, 16:24

POTRESNA SCENA U ODŽACIMA Počelo suđenje vaspitaču pedofilu, roditelji dece koju je ZLOSTAVLJAO u suzama govorili o strahotama!

Glavni pretres u krivičnom predmetu protiv pedagoškog asistenta I. O. iz Odžaka održan je danas, tačnije njegov drugi deo zbog broja roditelja koji su svedočili. Kako "Blic" saznaje, pored roditelja svoj iskaz je dao i okrivljeni. On je negirao krivicu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Roditelji nakon ročišta u slučaju seksualnog uznemiravanja u Odžacima: „Užasno se osećam, priče su strašne“

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Mar.2024

U Višem sudu u Somboru održan je drugi glavni pretres koji se vodi protiv pedagoškog asistenta u vrtiću u Odžacima. Pretres je trajao nešto manje od tri sata. I.O. (26) se sumnjiči da je seksualno uznemiravao mališane u predškolskoj ustanovi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.