Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 10:32

POTRAGA ZA SAUČESNIKOM UBICE IZ USTANIČKE Bio pored Đorđa koji je mladića ubo nožem u SRCE, a drugog posekao po ruci

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Đorđe P. (32) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, uglu ulica Grčića Milenka i Ustaničke nožem naneo teške telesne povrede Milanu K. usled kojih je on preminuo na licu mesta, a V.S. naneo lake telesne povrede.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE MILAN KOJI JE UBIJEN U USTANIČKOJ Ubica ga nakon svađe ubo nožem u SRCE, a njegovog druga posekao po ruci: Neutešna porodica objavila čitulje

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

Milan Knežević (28) ubijen je 17. januara u ranim jutarnjim časovima na uglu ulica Grčića Milenka i Ustaničke, kada mu je Đorđe P. (32) nožem naneo teške telesne povrede usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Viktoru S. naneo lake telesne povrede.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.