Izvor: Blic, 07.Nov.2023, 12:28

POTOP NOVOG DRAGULJA CRNOMORSKE FLOTE Ukrajina projektilima "senka oluje" pogodila NOV NOVCATI RUSKI NOSAČ PROJEKTILA: "Nije ni stigao da se priključi borbama"

Ukrajina je pogodila novi ruski nosač projektila tokom vikenda i uzrokovala značajnu štetu na brodu pre nego što je uopšte imao šansu da se priključi ruskoj Crnomorskoj floti, rekli su vojni zvaničnici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Procurio snimak udara: "Senke oluje" su ga pogodile, deo se razleteo u komade VIDEO

Izvor: B92, 07.Nov.2023

Ukrajina je pogodila novi ruski nosač projektila i uzrokovala štetu na brodu pre nego što je imao šansu da se priključi ruskoj Crnomorskoj floti...U subotu uveče je komandant ukrajinskih vazduhoplovnih snaga Mikola Oleščuk objavio da je Ukrajina pogodila brodogradilište "Zaliv" na Krimu. On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.