Izvor: Blic, 21.Feb.2024, 12:08

POSTANITE "BLIC PUTNIK" Obiđite svet kroz našu INTERAKTIVNU MAPU i pronađite sve ključne informacije o svojim omiljenim destinacijama

Tokom predstojećih dana, u našoj zemlji sve će biti u znaku putovanja. I to je uvek tako u ovom periodu godine, jer se u februaru održava Sajam turizma, tradicionalna manifestacija na kojoj ljudi željni da upoznaju svet mogu da pronađu pregršt “first minute” i “last minute” i ponuda svih drugih aranžmana po popularnim cenama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Planirate putovanja? Ne zaboravite da odvojite barem jedan produženi vikend za našu prelepu zemlju – Srbija je destinacija koju TREBA DOŽIVETI svim čulima

Izvor: Blic, 21.Feb.2024

S obzirom na to da je februar mesec kada se tradicionalno održava Sajam turizma, kada je mnoga putovanja moguće rezervisati po znatno povoljnijoj ceni, mnogi već uveliko razgledaju mapu sveta i razmišljaju koju od tačaka na planeti ove godine da posete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.