Izvor: Blic, 19.Mar.2024, 13:45

POSLEDNJI KADAR KOJI JE SNIMIO ŽARKO LAUŠEVIĆ Stiže treća sezona "Kalkanskih krugova"

Dugo očekivana treća sezona serije "Kalkanski krugovi" počinje da se emituje 30. marta subotom i nedeljom od 21.00 h na kanalu Superstar TV. Dobro poznata ekipa na čelu sa kreatorom i scenaristom Đorđem Milosavljevićem, donosi pred publiku finalnih deset epizoda sa razrešenjem misteriozne priče u vezi sa Zabranom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vreme je za KRAJ: Stiže finalna sezona "Kalkanskih krugova" - Evo sa kim je Laušević podelio POSLEDNJI kadar

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024

Misterija o Zabranu dobija svoju završnicu...Serija "Kalkanski krugovi", beleži dve veoma uspešne sezone. Ekipa Đorđa Milojevića, scenariste i kreatora, spremila je veliko finale ove priče... Na male ekrane uskoro stiže treća sezona koja će u 10 epizoda da razreši misterioznu priču Zabrana...Glumačka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.