Izvor: Blic, 13.Feb.2024, 06:18

POSLALE PARTNERE PRAVO U SMRT Nusret je izboden 22 puta, a u zamku ga namamila žena sa kojom se viđao: Njegovo ubistvo ima JEZIVE sličnosti sa OVIM UŽASNIM ZLOČINIMA

U domovima koji bi trebalo da budu sigurne luke ponekada se odigravaju tragedije koje dovode u pitanje osnovne vrednosti na kojima počiva naše društvo. Zločini unutar porodice, gde se ljubav pretvara u smrtonosno oružje, a poverenje u najgoru izdaju. Iz dubine porodičnih odnosa izranjaju priče koje zvuče gotovo nemoguće: od dece koja sa majkom planiraju ubistvo oca, do žene koja je zajedno sa ljubavnikom i ćerkom brutalno ubila muža..

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.