Izvor: Blic, 04.Avg.2020, 20:10

PORODICA ODLUČILA DA DONIRA NJEGOVE ORGANE "Rajko Dujmić će živeti u nekim drugim ljudima"

Hrvatski muzičar i nekadašnji vođa benda "Novi fosili" Rajko Dujmić (65) preminuo je danas posle saobraćajne nesreće prošle nedelje. Kompozitor Nenad Ninčević, jedan od najbližih prijatelja preminulog Dujmića, rekao je hrvatskim medijima da je porodica Dujmić odlučila da donira njegove organe.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"TO JE BIO VELIKI ATAK NA MOJ NERVNI SISTEM" Dujmić je ovako pričao o stvarima sa kojima se suočavao, a jedna njegova pesma ima POSEBNU PRIČU

Izvor: Blic, 04.Avg.2020

Hrvatski muzičar i nekadašnji lider benda "Novi fosili" Rajko Dujmić (65) preminuo je danas posle saobraćajne nesreće prošle nedelje. Za života je doživeo bio veliku popularnost, koja mu, kako je govorio, nije prijala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.