Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 14:55

POLOŽEN KAMEN TEMELJAC ZA HE "BUK BIJELA" Brnabić: Novi početak u odnosima Srbije i Srpske, ali i u odnosima celog regiona

Premijeri Republika Srpske Radovan Višković i Srbije Ana Brnabić položili su kamen temeljac za gradnju Hidroelektrane (HE) "Buk Bijela" na reci Drini, na istoimenom lokalitetu kod Foče. Ovim činom ozvaničen je početak gradnje visokoprofitabilne fabrike struje na šta se čekalo duže od pola veka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Položen kamen temeljac za HE "Buk Bijela": Projekat koji znači život i opstanak

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Maj.2021

Predsjednici Vlada Republike Srpske i Srbije, Radovan Višković i Ana Brnabić položili su kamen temeljac za Hidroelektranu "Buk Bijela" na Drini, čime je ozvaničen početak gradnje ovog projekta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Položen kamen temeljac za izgradnju HE Buk Bijela na Drini

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2021

Premijeri Srbije i Republike Srpske Ana Brnabić i Radovan Višković položili su kod Foče kamen-temeljac za izgradnju hidroelektrane "Buk Bijela" na reci Drini.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.