Izvor: Blic, 24.Dec.2023, 02:28

POLICIJA ZA 7 MINUTA STIGLA DO SPLAVA "KARTEL" Poslate sve raspoložive jedinice za spasavanje (FOTO/VIDEO)

Poznati splav "Kartel" na Novom Beogradu počeo je večras da tone, zbog čega intervenišu sve raspoložive jedinice policije sektora za vanredne situacije, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJA VEST SA "KARTELA" Rečna policija evakuisala 30 ljudi, Žandarmerija pretražuje da li je neko ostao na SPLAVU KOJI TONE! (FOTO/VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Dec.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Sektora za vanredne situacije su odmah po dobijanju dojave u 00.37 časova da je potonuo splav "Kartel" i da su ljudi u vodi, upućeni na lice mesta.

Nastavak na Blic...

Na terenu bile sve raspoložive jedinice policije: Oglasilo se Ministarstvo unutrašnjih poslova o potonuću "Kartela" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2023

Na terenu su bile sve raspoložive jedinice MUP Srbije sektora za vanredne situacije...Sa splava "Kartel", koji je posle ponoći počeo da tone na Savi kod Sajma, rečna policija je sva lica, njih oko 30, evakuisala na splav pored, rečeno je Tanjugu u MUP-u...Kako je navedeno, primljena je dojava u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.