Izvor: Blic, 15.Jun.2023, 10:13

POLICAJAC UBIO SINA (9), PA SEBE, OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO Novi detalji tragedije na Banovom brdu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su sinoć u stanu na Banovom brdu beživotna tela policijskog službenika D. J. (42) i njegovog devetogodišnjeg sina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se MUP nakon tragedije na Banovom brdu: U stanu je pronađen mrtav policajac i njegov sin (9), a pored tela oproštajno pismo

Izvor: 24sedam.rs, 15.Jun.2023

Policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog tragičnog događaja

Nastavak na 24sedam.rs...

Policajac u Beogradu ubio sina pa izvršio samoubistvo

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jun.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je da je u stanu u beogradskom naselju Banovo brdo pronađeno telo policajca i njegovog devetogodišnjeg sina i navelo da se verovatno radi o ubistvu i samoubistvu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"JAVITE SE BIVŠOJ ŽENI, ZABRINUTA JE ZA ŽIVOT DETETA" Potresna poruka majke dečaka na vratima kuće gde je otac ubio svog sina (9), pa sebe

Izvor: Blic, 15.Jun.2023

Na vratima kuće u kojoj je D.J. (42) policijski službenik ubio svog sina (9), pa sebe i ostavio oproštajno pismo, stoji zalepljena poruka koju je majka dečaka ostavila na vratima. U poruci, koja je ručno napisana na crvenom papiru stoji molba majke da joj se bivši suprug javi na telefon.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.