Izvor: Blic, 16.Avg.2023, 10:22

POKUŠAO DA UĐE U ZGRADU, PA ODUSTAO Građani Leposavića zvižducima dočekali zamenika ministra za zajednice i povratak (VIDEO)

Građani Leposavića jutros su zvižducima dočekali zamenika ministra za zajednice i povratak Radojicu Radomirovića, koji je sa grupom od desetak ljudi pokušao da uđe u opštinsku zgradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROTESTI I TENZIJE U LEPOSAVIĆU: Srbi zviždanjem dočekali Kurtijeve ljude (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2023

Građani Leposavića jutros su zvižducima dočekali zamenika ministra za zajednice i povratak Radojicu Radomirovića...Radomirović je oko 8 sati pokušao da u zgradu uvede ljude koje je u razne opštinske službe imenovao albanski gradonačelnik Ljuzljim Hetemi...Građani koji već nekoliko meseci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.