Izvor: Blic, 18.Jul.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUŠAO DA UBIJE NOVINARA Odbijena žalba Čolićeve odbrane, ostaje u pritvoru

Vrhovni sud Republike Srpske odbio je kao neosnovanu žalbu odbrane Marka Čolića, a koja se odnosi na produženje pritvora, tako da Čolić ostaje u pritvoru, nakon što je u petak osuđen na četiri godine zatvora za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, potvrdila je Srni sekretar ovog suda Jelena Despotović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ODBIJENA ŽALBA ODBRANE ČOLIĆA Osuđeni za napad na novinara Kovačevića ostaje u pritvoru

Izvor: Blic, 18.Jul.2019

Vrhovni sud RS odbio je kao neosnovanu žalbu odbrane Marka Čolića koja se odnosi na produženje pritvora, tako da Čolić ostaje u pritvoru, nakon što je u petak osuđen na četiri godine zatvora za pokušaj ubistva Vladimira Kovačevića, potvrdila je sekretar ovog suda Jelena Despotović.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.