Izvor: Blic, 19.Maj.2023, 19:13

POKOSIO DECU NA PEŠAČKOM, PA POBEGAO Određen pritvor muškarcu koji je oborio dve devojčice na pešačkom na Novom Beogradu

Povodom saobraćajne nezgode koja se dogodila u ulici Otona Župančiča, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je zadržavanje dana 18.05.2023. godine osumnjičenom T.B. (64) zbog izvršenja krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja iz člana 289 stav 1 Krivičnog zakonika i krivičnog dela Nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi iz člana 296 stav 1 Krivičnog zakonika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osumnjičenom da je udario dve devojčice na pešačkom prelazu određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2023

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana T. B. (64) zbog sumnje da je automobilom u Ulici Otona Župančića naleteo na dve devojčice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Oborio dve devojčice na Novom Beogradu, pa pobegao: Muškarcu određen pritvor

Izvor: 24sedam.rs, 19.Maj.2023

T. B. se sumnjiči za krivično delo Ugrozavanje javnog saobraćaja i krivično delo Nepruzanje pomoći licu povređenom u saobracajnoj nezgodi

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.