Izvor: Blic, 22.Avg.2023, 06:32

PODUČAVAJU NAJHRABRIJU DECU, A SAD IH ČEKA KUKAVICA BEZ DUŠE Ovo je nova škola dečaka ubice: Nema zgradu i učionice, ali ima 80 prekaljenih nastavnika pred kojima je najteži đak

Osnovna škola “Dr Dragan Hercog”, u kojoj bi dečak ubica trebalo da završi osmi razred posle neformalnog izbacivanja iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", nije klasična škola sa učionicama prepunim dečije graje u dve smene, salom za fizičko ili dvorištem za igru tokom velikih odmora. Štaviše, ona ni nema svoju zgradu, već samo kolektiv od oko 80 nastavnika koji rade s osnovcima pacijentima koji ne mogu da nastave klasično osnovno obrazovanje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ko je bio Dragan Hercog, čije ime nosi škola u koju će ići dečak ubica iz "Ribnikara": Živeo je samo 32 godine, a ceo svet ga ceni i poštuje (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Avg.2023

Nekadašnja Osnovna škola za decu sa specijalnim zdravstvenim problemima nalazi se u samom centru Beograda kod Slavije od 1971. nosi ime "Dr Dragan Hercog" i čuva sećanje na istoimenog humanog hirurga. Ubuduće se ovu školu pohađati dečak koji je počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.