Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 06:30

PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD PRE 7 MESECI, ALI I DALJE NA SILU ŽIVI SA MUŽEM Novosađanka se našla u bizarnoj situaciji, u stan se uselila i svekrva: "Živimo u prljavštini, deca su mi UGROŽENA"

Mila Nađ (32) iz Novog Sada je majka četvoro dece od osam, šest, pet i tri godine koja je odlučila da javno apeluje na institucije u ovom gradu kako bi se njen nesvakidašnji slučaj konačno rešio. Ona je potpuno šokirala javnost svojim obraćanjem na društvenim mrežama, gde je ispričala da praktično na silu živi u stanu sa svojim suprugom iako je još septembra 2023. godine podnela tužbu za razvod braka. Na sve to, on je u stanu prema njenim rečima prijavio i majku i doveo je da živi sa njima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Evo zašto je svoju nekretninu prepisala na muža i kako da se zaštitite pre braka: Slučaj Novosađanke koja živi ZAROBLJENA U STANU SA SUPRUGOM I SVEKRVOM dok čeka na razvod šokirao sve

Izvor: Blic, 19.Apr.2024, 05:45

Mila Nađ (32) iz Novog Sada, majka četvoro dece od osam, šest, pet i tri godine je potpuno šokirala javnost svojim obraćanjem na društvenim mrežama, gde je ispričala da praktično na silu živi u stanu sa svojim suprugom iako je još septembra 2023. godine podnela tužbu za razvod braka. Na sve...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.