Izvor: Blic, 07.Apr.2020, 23:10

POČINJE FAZA DVA Ove zemlje Evrope su krenule da popuštaju mere, evo kako će izgledati POVRATAK U NORMALAN ŽIVOT

Najnovije brojke iz Španije, Nemačke i Francuske pokazuju da je put do rešavanja pandemijske krize i dalje dug, zbog čega mnoge vlade proteklih dana mole svoje građane za strpljenje dok produžavaju restriktivne mere i izolaciju. Međutim, sve više zemalja, ne čelu sa Austrijom i Danskom, odlučilo je da je došao trenutak za kontraofanzivu na virus, takozvanu "fazu 2".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠTA POSLE KORONE? Počinje "faza dva" - Ove zemlje Evrope su krenule da popuštaju mere, a ovako to izgleda

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 09:05

O ovome razmišljaju mnoge zemlje...Najnovije brojke iz Španije, Nemačke i Francuske pokazuju da je put do rešavanja pandemijske krize i dalje dug, zbog čega mnoge vlade proteklih dana mole svoje građane za strpljenje dok produžavaju restriktivne mere i izolaciju. Međutim, sve više zemalja, ne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.