Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 13:07

POČINJE EXIT GROZNICA! "Blic" vam donosi kompletan vodič: Prodaja karata startuje DANAS, cene smeštaja otišle u nedesa, ima li posla i šta kažu oni REDOVNI POSETIOCI

Ovo će biti moja 21. godina na Exit-u. Kad se samo setim tih prvih godina... To je sve nekako delovalo ogromno! Kao da je ta tvrđava jedan ogroman grad koji je karneval i sve me je zanimao. Šta je na ovoj bini, a šta na ovoj, uuuu a vidi ovu! Ništa me nije mrzelo. Dolazili smo na tvrđavu u 17 sati čim se otvore kapije i odmah se dogovarali kod kog drveta se nalazimo i to je uvek bilo drvo na mainu - priseća se tridesetšestogodišnji D.Z. koji je od nultog Exit festivala, svakog juna na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.