Izvor: Blic, 20.Apr.2023, 07:41

"POČEO JE DA PLAČE I GOVORI: NE MOGU OVAKO DA ŽIVIM" Majka Aleksandra (18) iz Sremske Mitrovice otkrila šta je pisao pre nestanka: Prošao je kraj groblja i tu mu se GUBI SVAKI TRAG (FOTO)

Aleksandar Jovanović (18) iz Sremske Mitrovice nestao je 15. aprila nakon što se iskrao iz kuće, a porodica strahuje da je mladić izvršio samoubistvo skokom u Savu. Kako je za "Blic" ispričala njegova majka Biljana potraga je ušla u četvrti dan, a nade da joj je sin živ potpuno su nestale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MOJ SIN JE SKOČIO U SAVU, ALI SE POKAJAO" Neutešna majka nestalog Aleksandra (18) iz Sremske Mitrovice otkrila i poslednju poruku koju je dobila od sina

Izvor: Blic, 20.Apr.2023

"Imao je velike planove za budućnost. Moj sin je jako tvrdoglav, ne razmišlja o posledicama. Sve se poklapa, sigurno je on taj momak koji je skočio u Savu. Ali, verujem da se pokajao, čim je vikao 'upomoć'. Međutim, bilo je kasno", priča za "Blic" Biljana, majka Aleksandra Jovanovića (18) iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.