Izvor: Blic, 25.Sep.2021, 21:21

POČASNI KONZUL, SVETSKI PUTNIK I PRIZNATI STRUČNJAK Ko je doktor Miodrag Colić koji je godinama ulepšavao Srbe

Prof. dr Miodrag Colić je bio svetski priznat specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva. Godine 1989. osnovao je jednu od prvih privatnih zdravstvenih ustanova u Srbiji zajedno sa svojim bratom Milanom, koja će prerasti u Specijalnu bolnicu za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, čiji je bio suvlasnik.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SVETSKI PRIZNATI STRUČNJAK, POČASNI KONZUL, FAKULTETSKI PROFESOR: Ko je bio dr Miodrag Colić?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021

Godinama ulepšavao Srbe..Prof. dr Miodrag Colić je bio svetski priznat specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva. Godine 1989. osnovao je jednu od prvih privatnih zdravstvenih ustanova u Srbiji zajedno sa svojim bratom Milanom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.