Izvor: Blic, 26.Jan.2022, 18:33

"PO NJIMA NAVIJAMO SAT, BIĆE NAM ŽAO KAD ODU" Ni po najvećem minusu na deonici od Preljine do Pakovraća ne odustaju od radova, meštani se saživeli sa Kinezima

Radovi na izgradnji deonice auto-puta od Preljine do Pakovraća ubačeni su u petu brzinu kako bi sve bilo gotovo, a saobraćaj pušten do polovine februara. Broj radnika je povećan i intezitet pojačan, što najbolje dokazuje da su svi na svojim radnim mestima uprkos niskim temperaturama i debelom minusu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi i po najvećem minusu; Meštani se saživeli sa Kinezima i poručuju: "Biće nam žao kada odu" FOTO

Izvor: B92, 27.Jan.2022, 10:14

Radovi na izgradnji deonice auto-puta od Preljine do Pakovraća ubačeni su u petu brzinu kako bi sve bilo gotovo, a saobraćaj pušten do polovine februara.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.