Izvor: Blic, 08.Apr.2020, 15:17

PO 100 EVRA GRAĐANIMA "NEPRIMERENA MERA" Fiskalni savet: "Zaduživanje zbog posledica opravdano, ali ima i pogrešnih poteza"

Planirano veliko zaduživanje Srbije, od više od tri milijarde evra, za smanjenje negativnih ekonomskih posledica pandemije načelno je opravdano, ali ima i pogrešnih poteza ocenio je Fiskalni savet.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FS: Zaduživanje države načelno opravdano, ali treba odustati od davanja 100 evra građanima

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2020

Fiskalni savet ocenio je danas da je u načelu opravdano planirano veliko zaduživanje Srbije, veće od tri milijarde evra za smanjenje negativnih ekonomskih posledica pandemije koronavirusa, uz uslov da mere budu ekonomski racionalne, da se na vreme obezbedi njihovo finansiranje i da budu sprovedene...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.