Izvor: Blic, 11.Apr.2023, 20:58

"PLAŠIM SE ZA ŽIVOT SVOJE ĆERKE" Oglasila se žena ubice devojčice iz Ripnja: "Pljunula bih ga kada bi ga videla, kako nije pomislio da ona može ćerka da mu bude?"

- Plašim se krvne osvete. Kako nije pomislio da ta devojčica može ćerka da mu bude? Išle su zajedno u odeljenje, od predškolskog se druže. Ne znam šta mu je bilo u glavi da napravi tako svirep zločin - priča za "Blic" Milica I, venčana supruga Stojana Ilića (38) iz Ripnja koji je osumnjičen da je silovao pa ubio devojčicu N.P. (15), a potom nožem ranio njenu babu, majku i ujaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UMIVAO SE VODOM S GROBLJA, DAVAO GOMILU PARA VRAČARI, IZVODIO RITAUALE... Brat i komšije otkrile JEZIVE detalje o ubici iz Ripnja

Izvor: Kurir, 11.Apr.2023

Rođaci i komšije uhapšenog Stojana Ilića (38), osumnjičenog da je silovao i ubio svoju komšinicu Nevenu Petrović (16), dok je njene mamu, babu i ujaka ranio, tvrde da je u poslednje vreme bio čudan

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.