Izvor: Blic, 30.Nov.2022, 22:56

"PLAKAO SAM TADA, NISAM MOGAO DA PRESTANEM" Nikola Rađen o ćerkama, bivšoj ženi Ani Kokić i razvodu: "Ni najteži poraz u karijeri mi nije pao kao ta situacija" (VIDEO)

Vaterpolista Nikola Rađen gost je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u kojoj je govorio o najintimnijim momentima iz svog života.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"STIŽE NAM DEČAK, TREĆA NAJTEŽA MEDALJA" Nikola Rađen otkrio detalje upoznavanja sa Milicom: "Drugi brak će biti uspešniji, sada sam zreliji" (VIDEO)

Izvor: Blic, 30.Nov.2022

Pre samo nekoliko dana bivši vaterpolista Nikola Rađen drugi put je izgovorio sudbonosno "da" svojo izabranici Milici Ristić o kojoj je govorio i u emsiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sredom u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.