Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 16:39

PLAĆANjE GORIVA NIKADA NIJE BILO BRŽE! NIS otvorio prvu samouslužnu kasu na benzinskoj stanici

Prva samouslužna kasa za plaćanje goriva otvorena je na NIS-ovoj benzinskoj stanici u „Bloku 45“ u Beogradu, čime je plaćanje goriva postalo još jednostavnije i brže. Kompanija NIS je prva implementirala ovaj sistem plaćanja goriva na domaćem tržištu, u želji da isprati rastući trend i istovremeno objedini brzinu i mogućnost samostalnog plaćanja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS otvorio prvu samouslužnu kasu na benzinskoj stanici

Izvor: B92, 28.Feb.2024

Plaćanje goriva nikada nije bilo brže...Prva samouslužna kasa za plaćanje goriva otvorena je na NIS-ovoj benzinskoj stanici u "Bloku 45" u Beogradu, čime je plaćanje goriva postalo još jednostavnije i brže...Kompanija NIS je prva implementirala ovaj sistem plaćanja goriva na domaćem tržištu,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.