Izvor: Blic, 17.Sep.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIKSI REŠIO DA PODELI SLIKE SA PORODIČNOG LETOVANJA Ovo je PRAVI RAZLOG zbog kog se vraćaju jugu Francuske, dok će mnoge iznenaditi kako se ophode prema UNUCI

Porodica Dragana Stojkovića Piksija decenijama unazad važi za jednu od najskladnijih, a privatni život uspešno neguju. Za “Blic” sumiraju prve utiske nakon rođenja unuke Kasije Ginze, ali i dele fotografije iz porodičnog albuma sa skorašnjeg letovanja na jugu Francuske.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PIKSI OTKRIO DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA SVOJE PORODICE KOJE JE MALO KO ZNAO: Stojković ispričao kakav odnos ima sa zetom, dok će mnoge iznenaditi kako se ophodi prema UNUCI!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2019

Porodica Dragana Stojkovića važi za jednu od najskladnijih, a zasluge osim Piksiju delom pripadaju i njegovoj supruzi Snežani. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.