Izvor: Blic, 24.Mar.2023, 15:24

PIJANI SE POSVAĐALI KOD PRIJATELJA, PA BRATANAC UBIO STRICA! Detalji ubistva kod Sremske Mitrovice: Otkriveno ko su mladići za kojima traga policija

Policija u Sremskoj Mitrovici dobila je prijavu kako dva muškarca ostavljaju telo jedne osobe u selu Jarak, a zatim su dolaskom na lice mesta zatekli ubijenog Dragana Jovanovića zvanog Dragiša. Ubijeni muškarac ima 54 godine, a kako se navodi, njega je nožem na smrt izbo bratanac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE BANE (26) KOJI JE UBIO STRICA! Pijani se svađali kod prijatelja, pa bratanac izbo Dragišu i ostavio telo ispred kuće (FOTO)

Izvor: Blic, 24.Mar.2023

Bane J. (26) nakon verbalne svađe sa stricem Draganom sa kojim je sedeo kod prijatelja, osumnjičen je da je nožem izbo strica, a zatim ga ostavio na ulici u selu Jarak kod Sremske Mitrovice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.