Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 08:25

PIJANA ŽENA ZARILA MUŽU NOŽ U GRUDI Prvo su pili, pa se posvađali, a onda pokušala da ga ubije: U krvi joj izmereno 1,30 promila alkohola!

Žena F.Đ. (44) uhapšena je u utorak u Beogradu pod sumnjom da je nožem pokušala da ubije vanbračnog partnera B.R. (36), a u trenutku zločina bila je pod dejstvom alkohola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena kuhinjskim nožem ubola muža u grudi, izmereno joj 1,3 promila alkohola u krvi

Izvor: Luftika.rs, 26.Apr.2023

Žena F.Đ. (44) uhapšena je u utorak u Beogradu pod sumnjom da je nožem pokušala da ubije vanbračnog partnera B.R. (36), a u trenutku zločina bila je pod dejstvom alkohola.. Prema informacija, nakon hapšenja u krvi je imala oko 1.30 promila.. Njoj je po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.