Izvor: Blic, 01.Okt.2021, 15:42

PEVAČICA SA KOJOM JE DARKO LAZIĆ VARAO MARINU SVE PRIZNALA: "Zvao me je u hotel DOK JE ONA BILA TRUDNA, zgrozio se što se ne drogiram"

Nakon što je u medija osvanula vest da je pevač Darko Lazić varao partnerku Marinu Gagić sa pevačicom Oliverom Matijević, te su osvanule i navodne njihove poruke, Olivera se oglasila i sve priznala.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA DARKA LAZIĆA O PRIČAMA DA JE PREVARIO TRUDNU MARINU: "Nije mu bilo do švrljanja sa pevačicama, hodao je na ŠTAKAMA"

Izvor: Blic, 01.Okt.2021

Nakon što je pevačica Olivera Matijević izjavila da ju je Darko Lazić zvao u hotel, dok je njegova verenica Marina Gagić bila trudna, oglasila se folkerova majka Branka Lazić.

Nastavak na Blic...

Oglasila se pevačica s kojom je Lazić varao verenicu: Zgrozio se što se ne drogiram

Izvor: Tracara.com, 01.Okt.2021

Nakon što je u medijima osvanula vest da je pevač Darko Lazić varao partnerku Marinu Gagić sa pevačicom Oliverom Matijević, te su osvanule i navodne njihove poruke, Olivera se oglasila i sve priznala. „Upoznali smo se u Beču na jednom slavlju malo posle razvoda od Ane. U to vreme je počeo...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.