Izvor: Blic, 26.Nov.2020, 17:04

PETROHEMIJA PRVA NA SPISKU Ove i sledeće godine pozivi za prodaju 20 firmi

Za dvadesetak, od ukupno 78 preduzeća, koliko je ih je još ostalo za privatizaciju u portfelju Ministarstva privrede, javni pozivi će biti objavljeni do kraja ove ili tokom sledeće godine, rekao je Tanjugu državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović. Jedna od velikih privatizacija za koju u Ministarstvu privrede očekuju da bi mogla da se završi do kraja sledeće godine je prodaja pančevačke Petrohemije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ove i sledeće godine pozivi za prodaju 20 firmi, sa više od 20.000 radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2020

Za dvadesetak, od ukupno 78 preduzeća, koliko je ih je još ostalo za privatizaciju u portfelju Ministarstva privrede, javni pozivi će biti objavljeni do kraja ove ili tokom sledeće godine, rekao je Tanjugu državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović...Jedna od velikih privatizacija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.