Izvor: Blic, 24.Maj.2023, 21:49

PEDOFILU INVALIDU 15 GODINA ZATVORA U selu kod Niša plašio devojčice vradžbinama, pa ih seksualno zlostavljao

Dragoljub M. (65) iz Čamurlije kod Niša osuđen je danas u Višem sudu u Nišu na 15 godina zatvora zbog obljube dve maloletnice stare 13 i 14 godina i polnog uznemiravanja jedne dvanaestogodišnje devojčice, saznaje "Blic". Dragoljub M. se predstavljao kao vidovnjak pa je tako dolazio u kontakt sa decom koju su roditelji dovodili radi pomoći u otklanjanju raznih tegoba. Dragoljub M. nema obe noge koje su mu amputirane zbog bolesti, ali je veštačenjem potvrđeno da su devojčice seksualno zlostavljane.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U selu kod Niša plašio devojčice vradžbinama, pa ih seksualno zlostavljao: Dragoljub osuđen na 15 godina zatvora

Izvor: 24sedam.rs, 24.Maj.2023

Dragoljub M. se predstavljao kao vidovnjak pa je tako dolazio u kontakt sa decom koju su roditelji dovodili radi pomoći u otklanjanju raznih tegoba

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.