Izvor: Blic, 08.Avg.2023, 05:02

PAVLE OD 6,5 KILA NIJE NAJVEĆA BEBA ROĐENA U SRBIJI! Rekord i dalje drži BEBA DŽIN rođena pre 35 godina u "Narodnom frontu", evo koliko je bila teška (FOTO)

U porodilištu bolnice u Gornjem Milanovcu 5. avgusta je rođen dečak težak više od 6 kilograma! Majka Suzana Kučina (27) iz Gornjeg Milanovca na svet je carskim rezom donela sina teškog 6.420 grama i dugačkog 68 centimetra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"MNOGO SAM JELA SLANO, NISAM BIRALA" Majka "bebe džina" od 6,5 kila o toku trudnoće, a lekar o porođaju: "Kad sam video glavicu začudio sam se KOLIKA JE"

Izvor: Blic, 08.Avg.2023

Beba-džin od 6,5 kila i čak 68 centimetara došla je na svet 5. avgusta u porodilištu u Gornjem Milanovcu. Kako kažu, ovaj dečak za sada je sigurno najveća beba ove godine, a ni lekari, ni roditelji nisu očekivali da ovoliko bude krupna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.