Izvor: Blic, 19.Jun.2021, 14:07

PAPRENE KAMATE NA DOZVOLJENI MINUS Dinarski zajmovi povoljniji nego ranije

Bankari ne kriju, ubedljivo najskuplji proizvod je dozvoljeni minus. Prema poslednjim podacima za april 2021. godine, prosečna kamata na dozvoljena prekoračenja po tekućem računu stanovništva na godišnjem nivou iznosila je 29,2 odsto, dok je na nedozvoljena prekoračenja u proseku iznosila 27,7 odsto.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DOZVOLJENI MINUS SINONIM ZA MEDVEĐU USLUGU? Kamate su paprene - dinarski zajmovi povoljnija varijanta

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021

Prosečna kamata na dinarske gotovinske kredite iznosila je 9,4 odsto i u prethodnih osam godina ona je znatno smanjena...Bankari ne kriju, ubedljivo najskuplji proizvod je dozvoljeni minus. Prema poslednjim podacima za april 2021. godine, prosečna kamata na dozvoljena prekoračenja po tekućem računu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.