Izvor: Blic, 05.Okt.2022, 16:11

PAO VOĐA VALJEVSKE GRUPE: Uhapšen Laza BOMBAŠ kojem se sudi za ubistvo Željka Đedovića

Policija je danas saopštila da je u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom uhapšen Milan Lazarević zvani Laza bombaš (52) iz Valjeva, koji se skrivao u okolini Uba, nakon što je pobegao iz Višeg suda u Beogradu gde mu se sudi zbog sumnje da je organizovao kriminalnu grupu i izvršio više teških krivičnih dela, među kojima i ubistva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vođa "valjevske grupe": Laza bombaš "pao" kod Uba!

Izvor: 24sedam.rs, 05.Okt.2022

Kriminalna grupa iz Valjeva optužena je i za ubistvo Željka Đedovića i toj grupi se sudi već 13 godina

Nastavak na 24sedam.rs...

PAO VOĐA VALJEVSKE GRUPE: Uhapšen Laza bombaš optužen za ubistvo Željka Đedovića

Izvor: Blic, 05.Okt.2022

Policija je danas saopštila da je u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom uhapšen Milan Lazarević zvani Laza bombaš (52) iz Valjeva, koji se skrivao u okolini Uba.

Nastavak na Blic...

Kod Uba uhapšen begunac kome se sudi za ubistvo i više teških krivičnih dela

Izvor: Danas, 06.Okt.2022, 11:05

Valjevska policija je, u zajedničkoj akciji sa Bezbednosno-informativnom agencijom, brzom i efikasnom akcijom, uhapsila M. L. (52) iz Valjeva koji se skrivao u okolini Uba, piše portal Kolubarske.rs.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.