Izvor: Blic, 20.Okt.2021, 09:27

PAO REKORDNO VELIKI LED Nezapamćena oluja u Australiji, padao grad veličine GREJPFRUTA (FOTO, VIDEO)

Na istočnu obalu Australije ove nedelje je pao grad rekordne veličine, a na neke delove Kvinslenda padali su komadi leda veličine grejpfruta, saopšteno je danas iz nacionalne meteorološke službe (NMSA).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na istočnu obalu Australije pao grad veličine grejpfruta

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2021

KANBERA - Na istočnu obalu Australije ove nedjelje je pao grad rekordne veličine, a na neke dijelove Kvinslenda padali su komadi leda veličine grejpfruta, saopšteno je danas iz nacionalne meteorološke službe (NMSA).

Nastavak na Nezavisne Novine...

U Australiji padao neuobičajeno veliki led

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Okt.2021

Grad rekorne veličine pao je širom istočne obale Australije, a komadi leda veći od grejpfruta padali su i na dijelove države Kvinslend, javila je Meteorološka služba te zemlje. U saopštenju se navodi da je oluja praćena grmljavinom pogodila oblast Jalboru, sjeverno od Makeja, gdje je padao...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.