Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 19:08

PAO "BALKANSKI KARTEL" U KOLUMBIJI Zaplenjeno više od DVE TONE kokaina u vrednosti od čak 80 miliona dolara

Nacionalna policija Kolumbije uz podršku Tužilaštva otkrila je 2,3 tone kokaina u kontejneru u luci Buenaventura koji je bio namenjen za luku Roterdam, a u čiji transport su bili umešani pripadnici "Balkanskog kartela", preneli su kolumbijski mediji. Policija je dobila dojavu o tranzitu kontejnera u kome je droga bila skrivena na brodu koji je isplovio iz Ekvadora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkriveno više od 2 tone kokaina u Kolumbiji; u šverc umešan "Balkanski kartel" VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2022

Nacionalna policija Kolumbije otkrila je 2,3 tone kokaina namenjenog za luku Roterdam, a u čiji transport su bili umešani članovi "Balkanskog kartela"...Policija je dobila dojavu o tranzitu kontejnera u kome je droga bila skrivena na brodu koji je isplovio iz Ekvadora...Pretresom i proverom kontejnera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.