Izvor: Blic, 29.Sep.2022, 16:49

PADAJU VAM PRIHODI? REGUJTE HITNO, ALI NE PANIČITE! Keo Sar za "Blic Biznis": Kada treba razgovarati sa klijentima, a kada smanjivati troškove

Kada prihod počne naglo da pada najbolje je reagovati hitno, ali ne paničiti kako ne bi došlo do stresa i loših odluka. U takvim situacijama treba isplanirati različite scenarije, a s'obzirom na različite ishode i varijable treba i shvatiti koje radnje treba preduzeti i kakve posledice mogu da budu. Ovo u intervjuu za "Blic Biznis" kaže suosnivač kompanije Metamall Group i jedan od mentora na akceleratorskom programu NINJA Keo Sar, dodajući da je: "veoma je važno da pokušate da razumete šta se može kontrolisati, a šta ne. Zatim donosite odluke i izvršavajte ih. Dajte sve od sebe da ih ne preispitujete"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PADAJU VAM PRIHODI? REGUJTE HITNO, ALI NE PANIČITE! Keo Sar je pravio i jednoroge: Za "Blic Biznis" otkriva kako se ponašati u kriznim momentima

Izvor: Blic, 30.Sep.2022, 08:52

"Kada prihod počne naglo da pada najbolje je reagovati hitno, ali ne paničiti kako ne bi došlo do stresa i loših odluka. U takvim situacijama treba isplanirati različite scenarije, a s obzirom na različite ishode, treba dobro analizirati i moguće posledice, i radnje koje treba preduzeti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.